Zelena Slovenija: TECOS že 30 let utrjuje vlogo strateškega razvojnega partnerja

“TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije letos praznuje 30 let delovanja. V tem obdobju se je TECOS pozicioniral kot strateški razvojni partner proizvodnih podjetjij v Sloveniji in širši regiji ter krepi svojo vlogo evropsko prepoznavnega tehnološkega centra na področju razvoja novih izdelkov, orodij in tehnologij,” so zapisali v junijski številki ESG. Ob tem dodajajo, da kot eden nosilcev razvoja Industrije 4.0 in razvoja materialov v Sloveniji ter eden od vodilnih partnerjev v Strateško razvojnem inovacijskem partnerstvu SRIP Tovarne prihodnosti prispeva predvsem k stabilni rasti poslovanja slovenskega orodjarstva.

Praznovanje 30. obletnice bo prav zato v znamenju pomembne novosti v slovenskem prostoru – popolnoma avtomatizirane pilotne linije proizvodnje plastičnih izdelkov s pomočjo 3D-tiskanih orodij, ki jo bo dodatno oplemenitila predstavitev najvidnejših projektnih dosežkov. Celoten prispevek lahko preberete s klikom na grafiko spodaj.

Želite praznovati z nami? Preverite, kako bo potekal letošnji Dan orodjarstva ob praznovanju 30-letnice delovanja in se nam pridružite!