Politika kakovosti

Predani kakovosti, kjer je samo 100% dovolj dobro!

V TECOS-u zagotavljamo kakovost naših storitev z nenehnim vlaganjem v znanje naših kadrov in opremo ter s standardizacijo procesov načrtovanja izdelkov, meritev, simulacij, izdelave prototipov in proizvodnje v skladu s standardom ISO9001. Vseskozi skrbimo, da je naša ključna oprema, tako strojna kot programska, posodobljena. Ponosni smo, ker smo postali sinonim kakovostnih in preverjenih rešitev s področja orodjarstva in tehnologij predelave materialov. Proces stalnih izboljšav zajema vse aktivnosti podjetja in vključuje vse nivoje zaposlenih.

Nenehne izboljšave so naš način življenja!

Predani kakovosti, kjer je samo 100% dovolj dobro!

2003

Poglobljeno izobraževanje za uporabo 3D-skenerja ATOS II 1. generacije

2006

Poglobljeno izobraževanje za napredno izvajanje simulacij brizganja plastike (Autodesk Moldflow Insight, na sedežu Moldflow plastic labs, Melbourn, Avstralija)

2006

Poglobljeno izobraževanje za uporabo 3D-skenerja ATOS II 2. generacije

2013

Poglobljeno izobraževanje za uporabo 3D-skenerja ATOS CS 5M in programske opreme ATOS Professional v7, certificirane po ISO za 3D-meritve

2021

Pridobitev certifikata ISO9001 - standardizacija procesov načrtovanja izdelkov, meritev, simulacij, izdelave prototipov in proizvodnje.

Brez skrbi glede kontrole kakovosti!

Ničesar ne prepuščamo naključju, kontrolo kakovosti opravljamo na vseh nivojih. Kakovost rezultatov analiz kalibriramo in preverjamo z eksperimenti na naboru testnih orodij in priprav.