Z AMULET-om do brezplačnih svetovanj na področju uporabe sodobnih materialov

V okviru EU projekta AMULET Advanced Materials & Manufacturing Technologies United for LightwEighT je malim in srednje velikim podjetjem (MSP) na voljo brezplačno svetovanje (coaching), ki ga nudijo izbrani eksperti na “lightweight” področju. Svetovanje je na voljo tudi članom interesnega združenja TECOS  in SRIP Tovarne prihodnosti.

Cilj projekta AMULET je okrepiti pozicioniranje sodobnih materialov, predvsem kompozitov na osnovi polimerov, lahkih zlitin in keramičnih kompozitov na področjih avtomobilizma, vesolja, aeronavtike, energetike in gradbeništva.

Projekt AMULET podpira inovacije na vseh naštetih področjih v MSP-jih s svetovalnimi storitvami coachinga v obliki individualnih srečanj z enim od strokovnjakov z znanjem in veščinami, potrebnimi za razvoj novih lahkih rešitev v podjetjih. Strokovnjaki, ki v okviru projekta sodelujejo kot coachi, so specializirani za tehnične in ekonomske teme, kar zagotavlja izzivom podjetja prilagojeno obravnavo vprašanj in izzivov.

Kako so brezplačnega svetovanja?

  1. Izbirate lahko med več svetovalci (coachi), ki so na voljo TUKAJ,
  2. svetovalca kontaktirate (dogovorite za spletno srečanje s klikom na “Contact”),
  3. predstavite izziv, s katerimi se soočate v podjetju,
  4. skupaj sestavite koledar srečanj.

Za dodatne informacije o brezplačnih svetovanjih (coachingu) je na voljo tudi dr. Jakob König, Institut Jožef Stefan, na e-naslovu jakob.konig@ijs.si.