Vabljeni na brezplačno delavnico uporabe 3D-tiska za proizvodnjo orodnih vložkov za brizganje plastike

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot projektni partner Interreg SI-AT projekta ADDCIRCLES vabi na drugo čezmejno demonstratorsko delavnico »Direct metal laser sintering AM for production of tools for injection molding«, namenjeno predvsem malim in srednje velikim podjetjem v čezmejni regiji (Slovenija – Avstrija) in širše.

Cilj delavnice je predstaviti novosti na področju neposrednega laserskega sintranja kovin in predstaviti primere uporabe te 3D-tehnologije za proizvodnjo orodnih vložkov za brizganje plastike. Ob tem želimo skupaj s partnerji projekta zbrati partnerje vzdolž vrednostne verige za morebitna prihodnja sodelovanja in pilotne primere v okviru projekta ADDCIRCLES.

Na dogodku bomo predstavili projekt ADDCIRCLES, sledili bodo nagovori strokovnjakov (ProM facilityEOS GmbHm4p material solutions GmbHTECOS) in nato še podjetij, ki bodo predstavila svoje demonstratorske ideje.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 25. aprila 2024, od 10. do 15. ure v prostorih TECOS-a v Celju.

Delavnica je brezplačna in bo potekala v angleškem jeziku. Dnevni red srečanja je na voljo TUKAJ, prijave so mogoče do 22. aprila 2024 .

BREZPLAČNA PRIJAVA 

Mala in srednje velika podjetja, še imate priložnost sodelovati!  

Mala in srednje velika podjetja vabimo, da na delavnici predstavite svoje ideje za produkte, ki bi lahko bili izbrani za študijski primer projekta ADDCIRCLES. V sklopu tega bomo brezplačno izdelali 3D-natisnjen orodni vložek za brizganje plastike s kanali za konformno hlajenje. Če ste zainteresirani za sodelovanje vas prosimo, da to označite v prijavnem obrazcu ter pripravite 10-minutno predstavitev izdelka in razloge za potrebo po orodnem vložku s konformnim hlajenjem (v angleškem jeziku).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja