10. april si rezervirajte za hibridno konferenco SMART CIRCUIT o prihodnosti krožne industrije

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot partner projekta SMART CIRCUIT  vabi na hibridno konferenco o prihodnosti krožne industrije. V sredo, 10. aprila 2024, med 9. in 17. uro se nam lahko pridružite v živo v Genovi (Italija) ali preko spleta.

Konferenca ponuja odlično priložnost za poglobitev v prihodnost krožnega gospodarstva s posebnim poudarkom na elektroniki in recikliranju električnih izdelkov. Poleg pronicljivih govorcev, vodilnih posameznikov na področju uvajanja krožnega gospodarstva na izpostavljenih področjih, bo konferenca ponudila tudi razpravo o regionalnih strategijah krožnega gospodarstva, vplivu informacijskih in komunikacijskih tehnologij na trajnostno in okolju prijazno proizvodnjo.

Povezujte se s strokovnjaki iz industrije, inovatorji in oblikovalci politik ter raziščite uspešne trajnostne projekte, kot sta Novi evropski Bauhaus in projekt EcoeFISHent. Dodatne informacije o programu so na voljo TUKAJ.

Ne zamudite priložnosti postati del gibanja za bolj trajnostno proizvodnjo. Udeležba na konferenci v živo ali hibridno je brezplačna. Mesto si zagotovite s pravočasno prijavo.  Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

PRIJAVA NA KONFERENCO

Dogajanje dopolnjuje Strategic Dissemination Labs (SDL)

Konferenčno dogajanje dan kasneje dopolnjuje Strategic Dissemination Labs (SDL), ki se ga lahko udeležite dan kasneje, v četrtek, 11. aprila 2024. Na dogodku bomo predstavili 120+ SMART CIRCUIT zgodb o uspehu, dogodek pa bo ponudil tudi priložnost za vpogled v kar 60 intervjujev s predstavniki industrije o najsodobnejših zelenih in pametnih tehnologijah.

Več informacij o dogodku Strategic Dissemination Labs je na voljo TUKAJ.

PRIJAVA NA STRATEGIC DESSIMINATION LABS