V času predsedovanja Slovenije Evropski uniji se predstavite na digitalnem razstavišču!

Digitalno razstavišče bo namenjeno širši, strokovni, poslovni in mednarodni javnosti. Predstavljalo bo osrednjo mesto razvoja, promocije slovenskega gospodarstva, inovativnosti, dosežkov in center prenosa znanja. Partnerji projekta, ki bodo vzpostavili Digitalno razstavišče so: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, DIH Slovenije in družba BTC. Poleg predstavitvenega dela (t.i. showroom), kjer bodo podjetja lahko predstavljala svoje tehnološke rešitve, bo Digitalno razstavišče omogočalo tudi poslovni in izobraževalni del. V Digitalnem razstavišču se bo v obdobju 6 mesecev odvijal strokovni program, k soustvarjanju katerega vljudno vabimo tudi vas.

Programski del Digitalega razstavišča je razdeljen na 6 mesecev, pri čemer vsak mesec predstavlja eno od krovnih tematik:

  • julij – Pametna mesta in skupnosti
  • avgust – Trajnostna družba in gospodarstvo
  • september – Umetna inteligenca
  • oktober – 5G in kibernetska varnost
  • november – Digitalizacija
  • december – Robotika in Industrija 4.0 (nosilec programa: SRIP ToP in družba BTC)

Vabimo vas k sodelovanju in soustvarjanju meseca ”Robotike in Industrije 4.0”, ki ga v imenu SRIP ToP pripravljamo Inštitut “Jožef Stefan” (doc. dr. Igor Kovač) in TECOS (Simona Knežević Vernon). Da bi sodelovanje lahko oblikovali skladno z vašimi pričakovanji, potrebami in željami, vas vabimo k izpolnitvi spletnega vprašalnika. Prijazno vas vabimo, da vprašalnik izpolnite do 31. maja 2021. 

IZPOLNITE VPRAŠALNIK

V kolikor vprašalnik in vabilo prejmete večkrat, zadostuje enkratna izpolnitev. Vnaprej se vam zahvaljujemo za odzivnost in se veselimo prihodnjega sodelovanja!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja