6. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Na tem srečanju so 1Point projektni partnerji skupaj preverili končne rezultate na metodologiji A1 – raziskave in A2 – metodologija usposabljanja, ki je potekala v zadnjih mesecih projekta. Nato smo se osredotočili na aktivnost O1/A4, kjer smo partnerji TECOS, CETEM in ATLANTIS zadolženi za pripravo tehnične vsebine na štirih stebrih (AR, VR, 3D-tisk in vitka proizvodnja). Konzorcij je preveril doslej pridobljene rezultate in se dogovoril za razvoj tečaja tako, da bo potekal po sistemu ECVET. Sestavljen mora biti iz učnih rezultatov, vključno z gradivom za usposabljanje, kot so diapozitivi, besedilo, avdio, video posnetki, kot tudi testi po nizu različnih učnih gradiv za potrditev pridobljenega znanja. Konzorcij se je strinjal, da bo tečaj usklajen s stopnjo 5 EQF.

Pri aktivnosti A3 se je konzorcij strinjal, da bo učne rezultate razvrstil v ustrezne enote, medtem ko bomo verjetno imeli na koncu eno večjo/skupno učno enoto, o kateri bomo še razpravljali in jo uskladili s partnerjem CPI.

Na koncu tega šestega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo na spletne strani podjetja in projekta, na račun Twitter in LinkedIn dodal dodatne novice ter pripravil potrebno vsebino za prvo fizično transnacionalno srečanje (prvo možno po COVID-19), ki ga bo gostil partner Atlantis v Grčiji.

Naslednji mesečni sestanek je predviden julija 2021.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja