Ste si že zagotovili brezplačen dostop do e-učne platforme?

E-učna platforma 1Point, ki je nastala med projektom Erasmus+ »1Point: VET training using the one-point lessons approach«, išče nove uporabnike!

Izobraževalna vsebina je v skladu s standardi izobraževalnega programa ECVET – 1Point MAINTENANCE IN MANUFACTURING. Vsebina usposabljanja je bila pripravljena po metodologiji 1Point in temelji na treh glavnih stebrih, 3D-tiskanje, AR/VR in vitka proizvodnja, ki so zelo pomembni za sektor industrijskega vzdrževanja.

Dostop do sodobnih e-učnih vsebin zagotavlja brezplačna registracija, za lažjo uporabo pa smo partnerji projekta 1Point pripravili tudi priročnik za uporabo usposabljanja (Training Content Manual), oblikovan v skladu z evropskim ogrodjem kvalifikacij za zadovoljevanje potreb podjetij, ki delujejo na področju Industrije 4.0.

PREIZKUS E-UČNE PLATFORME

Vsebina usposabljanja je na voljo tudi v PDF formatu, ko registrirani uporabnik uspešno opravi ocenjevanje tečaja znotraj platforme za e-učenje in pridobi 1Point certifikat.

Platforma za e-učenje javno dostopna in brezplačna za uporabo, na voljo je v več jezikovnih različicah: slovenščini, španščini, italijanščini in grščini.

Projekt je izvajal partnerski konzorcij 1Point; vodilni partner Razvojni center orodjarstva Slovenije TECOS/Slovenija; partnerji – Hearthands Solutions/ Ciper, European Digital Learning Network – DLEARN/ Italija, Zavod RS za poklicno izobraževanje / Slovenija, CETEM / Španija in Atlantis Engineering / Grčija.

Projekt je financiran s podporo Evropske komisije – Referenčna številka projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.