Posvet Avtomatizacija strege in montaže – ASM ’23

19. posveta Avtomatizacija strege in montaže – ASM ’23 v sredo, 6. decembra 2023, vabi na Gospodarsko zbornico Slovenije.

Posvet se je uveljavil kot mesto srečevanja, posvetovanja in aktivne izmenjave mnenj strokovnjakov s področja avtomatizacije in Industrije 4.0. Posvet ASM je namenjen predvsem prenosu znanj in izmenjavi dobrih praks na področju avtomatizacije, Industrije 4.0, Industrije 5.0 ter novih tehnologij. S tem želijo organizatorji prispevati k razširjanju znanja in pospeševanju digitalizacije slovenske industrije.

Dogodek ponuja neposreden vpogled v izkušnje podjetij, ki se na različne načine spopadajo z uvajanjem digitalizacije proizvodnih procesov in s širšimi izzivi Industrije 4.0, avtomatizacije, vitke proizvodnje in digitalizacije proizvodnih procesov. Področja in tehnologije I4.0 kot so logistika, kolaborativna in industrijska robotika, digitalni dvojčki proizvodnih in logističnih procesov, sistemov in izdelkov, povezljivost sistemov in kibernetska varnost, so zelo aktualna in jih je za povečanje konkurenčnosti proizvodnih podjetij nujno znati pravilno uporabiti.

 

Tematski sklopi na posvetu Avtomatizacija strege in montaže 2023 bodo:

  1. Učinkovitost in robotizirana proizvodnja 
  1. Fleksibilnost in digitalizacija proizvodnje ter interna logistike 
  1. Avtonomni mobilni roboti za logistiko tovarn prihodnosti – okrogla miza 
  1. Tovarne prihodnosti in komunikacijska tehnologija 5G ter kibernetska varnost v industrijskih okoljih 
  1. Inovativne rešitve in Umetna inteligenca, Industrijska olja in maziva ter Analiza I4.0 in I5.0 

Podroben program posveta ASM ’23 je skupaj s prijavnico na voljo TUKAJ.