Vabljeni na Innovation Day Ljubljana 2023!

Strateško raziskovalno inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti (SRIP ToP), katerega del je tudi TECOS, skupaj z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing vabi na 

Innovation Day Ljubljana,  v sredo, 6. decembra 2023, v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Mednarodni dogodek poteka že drugo leto zapored in je v preteklem letu požel veliko uspeha in obiskanosti. Letošnja tema nosi naslov Spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje (Driving e-Mobility and Clean Energy Conversion through Materials design & Manufacturing).

PRIJAVA

Dopoldanski del je namenjen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing inovacijskega projekta aProMag, ki ga koordinira Institut Jožef Stefan, čemur bo sledila razprava o poslovnih učinkih projekta. Ta del dnevnega reda bo zaključen z okroglo mizo z mednarodnimi govorci iz podjetij v proizvodnem sektorju.

Po kosilu, ki bo tudi priložnost za mreženje, bo EIT Manufacturing – največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi – predstavil svoje različne priložnosti za podjetja vseh velikosti,

univerze in raziskovalne ustanove ter kako lahko organizacije izkoristijo to mrežo. Sledi krajši odmor s kavo, nato se bo dogodek osredotočil na prikaz uspešnosti industrije funkcionalnih materialov v Sloveniji z različnimi predstavitvami predstavnikov industrije in vlade.

Po zaključku predstavitev so vsi udeleženci dogodka vabljeni na večerjo in mreženje v Grand Hotelu Union.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite 6. decembra 2023 na dogodku Innovation day Ljubljana – Spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje!

PRIJAVA

Dogodek je brezplačen, potekal pa bo v angleškem jeziku.

Zagotovite si svoje mesto in pohitite s prijavo!