Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

SRIP Tovarne prihodnosti, katerega strateški partner je tudi TECOS,  v sodelovanju s skupino CADCAM Lab in podporo Kolektor Sisteh d.o.o., vabi na 2. poslovno srečanje Koraki do pametne tovarne.

Pridružite se nam v sredo, 22. februarja 2023, med 8.30 in 12.00, v živo na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).

Vabljeni na drugo poslovno srečanje, ki mu bomo poleg mreženja ob koncu dodali še interaktivno delavnica z udeleženci. Prisluhnili boste lahko izkušnjam in primerom dobrih praks na izpostavljenih primerih. Sodelujočim strokovnjakom boste lahko zastavili konkretna vprašanja o lastnih izzivih.

Tema dogodka bodo tovarne prihodnosti: kako vam lahko digitalna preobrazba pomaga izboljšati operativne in poslovne kazalnike uspešnosti?

Z nami bodo strokovnjaki: Matej Golob (CorpoHub), Jasna Rihter (Datalab), Miha Trček (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro), Franc Žaberl (Fanuc), Miha Vedenik (Lean Rešitve), s katerimi se bo odvila razprava, ki bo odgovorila na vprašanja, kako se lahko tradicionalna proizvodnja preobrazi v pametno tovarno.

Dogodek je brezplačen, a je zaradi omejenega števila mest obvezna predhodna. Prijave so mogoče do 17. februarja 2023 preko SPLETNE PRIJAVNICE.

TUKAJ preverite celoten program dogodka.

PRIJAVA

Imate izziv? Poiščimo enostavno rešitev.

Izpolnite obrazec, zastavite vprašanja, odprite vrata novemu sodelovanju.