Poslovno srečanje: Koraki do pametne tovarne

SRIP Tovarne prihodnosti, katerega strateški partner je tudi TECOS,  v sodelovanju s skupino CADCAM Lab in podporo Kolektor Sisteh d.o.o., vabi na 2. poslovno srečanje Koraki do pametne tovarne.

Pridružite se nam v sredo, 22. februarja 2023, med 8.30 in 12.00, v živo na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS, Dimičeva 13, Ljubljana).

Vabljeni na drugo poslovno srečanje, ki mu bomo poleg mreženja ob koncu dodali še interaktivno delavnica z udeleženci. Prisluhnili boste lahko izkušnjam in primerom dobrih praks na izpostavljenih primerih. Sodelujočim strokovnjakom boste lahko zastavili konkretna vprašanja o lastnih izzivih.

Tema dogodka bodo tovarne prihodnosti: kako vam lahko digitalna preobrazba pomaga izboljšati operativne in poslovne kazalnike uspešnosti?

Z nami bodo strokovnjaki: Matej Golob (CorpoHub), Jasna Rihter (Datalab), Miha Trček (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro), Franc Žaberl (Fanuc), Miha Vedenik (Lean Rešitve), s katerimi se bo odvila razprava, ki bo odgovorila na vprašanja, kako se lahko tradicionalna proizvodnja preobrazi v pametno tovarno.

Dogodek je brezplačen, a je zaradi omejenega števila mest obvezna predhodna. Prijave so mogoče do 17. februarja 2023 preko SPLETNE PRIJAVNICE.

TUKAJ preverite celoten program dogodka.

PRIJAVA