Planinski vršaci in miselne igre za sproščen začetek poletja

Pot nas je popeljala do Mojstrane, kjer si je ena skupina ogledala planinski muzej in se uspešno rešila iz bivaka, druga pa je odšla po adrenalin v gozd Martuljek na ferato Hvadnik.

Po uspešnem pobegu z bivaka in odlični adrenalinsko plezalni izkušnji, smo se skupaj odpravili še pod prečudovito skupino Martuljških vršacev proti Planini Jesenje, mimo prvega Martuljškega slapu. V odlični družbi, s še boljšo pogostitvijo pri Ingu, smo mirno klepetali in delali načrte za vnaprej.

Ker je promocija zdravja na delovnem mestu zelo pomembna za izboljšanje zdravja in dobrega počutja zaposlenih pri njihovem delu, se tudi v TECOS-u trudimo, da se zaposleni aktivno udeležujemo aktivnosti za varovanje in krepitev zdravja. Dan v gibanju, na prostem ali kje drugje, je sicer res prvenstveno namenjen krepitvi zdravja na delovnem mestu, a sproščenost, druženje in neformalno druženje zunaj delovnega okolja so dodatna prednost za nadaljnje učinkovito delo in zadovoljne sodelavce. Zadnje leto nam je zagotovo pokazalo in dokazalo, da lahko delamo tudi na različnih lokacijah, a dobre odnose med zaposlenimi zagotavljajo pristni in osebni stiki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja