7. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Na tem srečanju so 1Point projektni partnerji skupaj preverili dosedanji status diseminacije/razširjanja projekta 1Point (letaki in glasila) ter se dogovorili za nadaljnje korake razširjanja in ustrezne vsebine za objavo na Linkedin in Twitter. Pri aktivnosti A3 se je konzorcij strinjal, da bo na koncu učne rezultate razvrstil v eno glavno učno enoto, ki bo usklajena v skladu s smernicami partnerja CPI.

Projektni partnerji so se osredotočili na aktivnost O1/A4, kjer so partnerji TECOS, CETEM in ATLANTIS zadolženi za pripravo tehničnih vsebin na štirih stebrih (AR, VR, 3D-tisk in vitka proizvodnja). Konzorcij je preveril doslej pridobljene rezultate in se strinjal, da bo dodal še več primerov iz področja vzdrževanja, ki so primerni za zgoraj omenjene stebre.

Partnerji so se strinjali, da bodo vložili še več truda na področju AR/VR, saj se je to področje izkazalo za zahtevnejše od področja 3D tiskanja in vitke proizvodnje.

Na koncu tega sedmega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo dodal nove novice na spletni strani podjetja in glavnega projekta, Twitter in LinkedIn računu.

Naslednje mesečno srečanje je predvideno v začetku septembra 2021 po poletnih počitnicah.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja