Kakšen učinek na družbo ima 11 biorazgradljivih BioTHOP izdelkov?

Projekt LIFE BioTHOP, v katerem kot projektni partner sodeluje tudi TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, se preveša v zaključno etapo. V začetku junija smo se partnerji iz petih držav EU srečali na 7. srečanju v Zaragozi, ki ga je gostil partner iz Španije Tecnopackaging. Med pregledom izvedenih aktivnosti smo izpostavili predvsem 11 inovativnih in 100 % biorazgradljivih izdelkov, izdelanih iz vlaken hmeljevine iz Savinjske doline, do zaključka projekta pa partnerje čaka še izvedba študije o socialno-ekonomskih vplivih projekta.

 

Folija za mulčenje iz hmeljeve biomase, pladnji za maslo, žlica za obuvanje čevljev, biorazgradljiva vrvica, biorazgradljivi sadilni lončki in drugi razviti izdelki s svojo 100 % biorazgradljivostjo sledijo načelom trajnostnega razvoja in krožnega gospodarstva. Izdelki, ki so rezultat projekta BioTHOP so odlična alternativa konvencionalni plastiki, a si želimo preveriti tudi vaše mnenje o trajnostnem razvoju in krožnem gospodarstvu. Rezultate raziskave bomo uporabili za izdelavo študije v okviru projekta LIFE BioTHOP.

IZPOLNITE LIFE BioTHOP ANKETO

Anketa vam bo vzela le nekaj minut, odprta bo do 15. Julija letos. Rezultate raziskave bomo uporabili za izdelavo študije v okviru projekta LIFE BioTHOP. Za vsa vprašanja vam je na voljo e-naslov ra.savinja@ra-savinja.si, sodelovanje je anonimno. Če med izpolnjevanjem ankete prepoznate kakšno priložnost za nadaljnje sodelovanje, je dodatna pojasnila na voljo zgornji e-naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja