16. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili šestnajstega rednega mesečnega srečanja na projektu 1Point, ki je 14.6.2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj sestanka je bil preveriti potek dela pri testiranju platforme za e-učenje, stanje diseminacije projekta in indikatorje, integrirane posodobitve platforme za e-učenje in priprave vsebine za 3. glasilo.

Na šestnajstem rednem mesečnem spletnem srečanju so se 1Point projektni partnerji posvetili aktivnostim v zvezi z IO2 glede okolja za učno motivacijo (LME), natančneje testiranju platforme za e-učenje z grafičnim vmesnikom, če je vsebina ustrezna in reševanju nedelujočih video-povezav, tipkarskih napak ipd. Mofificiran grafični vmesnik platforme za e-učenje je predstavil HESO, nato se je med partnerji razpravljalo o tem, katere dele naj izboljšajo/posodobijo pred uradno objavo.

Ob koncu tega šestnajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval delo v IO2 v zvezi z okoljem za učno motivacijo (LME): testiranje in ocenjevanje platforme za e-učenje ter preveril status diseminacije in kazalnikov projekta.

Naslednji mesečni sestanek je predviden sredi julija 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja