4. Transnacionalno srečanje 1Point partnerjev v španski Yecli

Partnerji projekta 1POINT so se udeležili 4. transnacionalnega srečanja v Yecli, ki je potekalo dva dni od 15. do 16. septembra 2022. Glavni cilj srečanja je bil preveriti splošni napredek projekta 1Point v smislu tehničnih in administrativnih vprašanj, ki se nanašajo na projekt.

Sredi septembra 2022 se je konzorcij projekta 1Point lahko fizično srečal na sedežu partnerja CETEM v majhnem španskem mestu Yecla s skoraj polno prisotnostjo. Konzorcij je na tem 4. transnacionalnem srečanju projekta 1POINT prvi dan preveril trenutni status projekta, aktivnosti, ki so bile zaključene, preveril finančna vprašanja v zvezi s projektom, aktivnosti razširjanja in izkoriščanja projektnih rezultatov, ki so bile do sedaj izvedene oz. dosežene, ter razpravljal o vprašanjih kakovosti in obvladovanju tveganja. Ker so bile projektne aktivnosti povezane z IO1, A1-A4, v celoti zaključene, smo se osredotočili na aktivnosti IO2, ki so bile v glavnem povezane s testiranjem platforme za e-učenje, ocenjevanjem znanja, izdajanjem 1Point značke in smernicami za trenerje.

Drugi dan sestanka, ki je bil bolj usmerjen v projektne kazalnike, je konzorcij preveril tudi napredek pri diseminacijskih aktivnostih (status spletne strani projekta, priprave glasil, objave na družbenih omrežjih…), ocenil projektni sestanek in postavil naslednje projektne aktivnosti oz. korake za naslednje mesece.

Naslednje transnacionalno srečanje bo potekalo predvidoma v TECOS-u v Celju, Slovenija predvidoma decembra 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Imate izziv? Poiščimo enostavno rešitev.

Izpolnite obrazec, zastavite vprašanja, odprite vrata novemu sodelovanju.