3. Transnacionalno srečanje 1Point partnerjev v Milanu

Partnerji projekta 1Point so se udeležili 3. transnacionalnega srečanja v Milanu, ki je potekalo normalno (v fizični obliki) dva dni od 11. do 12. aprila 2022. Glavni cilj srečanja je bil preveriti celoten napredek na projektu 1Point v smislu tehničnih in administrativnih vprašanj v zvezi s projektom ter organizirati naslednje projektne korake.   

Od izbruha COVID-19 smo končno lahko organizirali in imeli običajen fizični sestanek konzorcija v Milanu s polno udeležbo. Zato je konzorcij na tem 3. transnacionalnem srečanju projekta 1POINT prvi dan preveril trenutni status projekta, aktivnosti, ki so bile zaključene, preveril finančna vprašanja v zvezi s projektom, aktivnosti razširjanja in izkoriščanja rezultatov, ki so bile do sedaj izvedene, ter razpravljal o kakovosti in vprašanjih obvladovanja tveganja. Ker so bile projektne aktivnosti A1, A2 in A4 v celoti zaključene, smo skupaj dokončali manjkajoče dele v zvezi z IO1/A3 – ECVET Profil strokovnjaka za vzdrževanje.

Drugi dan sestanka, ki je bil bolj tehnično naravnan, je konzorcij preveril napredek pri začetnih aktivnostih v zvezi z IO2 – tečaj usposabljanja za strokovnjaka za vzdrževanje in razpravljal o tem, kako implementirati razvite vsebine v e-učno platformo. Za zaključek je konzorcij preveril diseminacijske aktivnosti (status spletne strani projekta, pripravo glasil, objave na družbenih medijih …), ovrednotil projektni sestanek in določil naslednje korake projektnih aktivnosti za naslednje mesece.

Naslednje transnacionalno srečanje bo, upajmo, ponovno potekalo v fizični obliki pri partnerju CETEM v Yecli, Španija, verjetno septembra 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja