14. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili štirinajstega rednega mesečnega srečanja projekta 1Point, ki je 1. 3. 2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj srečanja je bil preveriti načrt izkoriščanja rezultatov, SWOT analizo, število potrebnih ur usposabljanja, vprašanja za ocenjevanje in strukturo kviza.

Na štirinajstem rednem mesečnem spletnem srečanju so se partnerji projekta 1POINT posvetili načrtu izkoriščanja rezultatov, ki ga je pripravil partner ATLANTIS. Preverili smo tudi stanje SWOT analize iz povratnih informacij, prejetih od partnerjev. Poleg tega so partnerji dokončno uskladili skupno število ur usposabljanja glede na ECVET profil, ki ga je določil CPI, in začeli z definiranjem primernih vprašanj za ocenjevanje na podlagi štirih stebrov (AR, VR, 3D tiskanje in vitka proizvodnja), za katere je potrebno pripraviti strukturo kviza in jo integrirati znotraj e-učne platforme s strani partnerja HESO.

Ob koncu tega štirinajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval delo na ocenjevanju znanja z kviz vprašanji po stebrih, ki jih bo mogoče preveriti in ovrednotiti naslednji mesec na 3. transnacionalnem srečanju projektnih partnerjev v Milanu, Italija.

Naslednji mesečni sestanek je predviden v začetku maja 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja