16.2.2022 sejem IFAM – ROBOTIKA-INTRONIKA

16.2.22022 sejem IFAM – ROBOTIKA-INTRONIKA, hala A2, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Meroslovje in Industrija 4.0

TECOS je dne 16.2.2022 na sejmu IFAM – ROBOTIKA-INTRONIKA sodeloval na delavnici Meroslovje in Industrija 4.0, kjer je dr. Dragan Kusić (na pobudo SRIP Tovarne prihodnosti) predstavil tematiko kako nadzirati kakovost procesa brizganja s pomočjo industrijske senzorike. Takoj za tem je sledila še diseminacija projekta 1Point, kjer smo vsem zainteresiranim študentom in obiskovalcem sejma podelili projektne brošure in pozvali naj obiščejo spletno stran projekta kot tudi LinkedIn projektno stran. Prav tako smo navezali stike s slovenskim zastopnikom 3D tiskalnikov proizvajalca HP, tj. podjetjem CGS plus d.o.o. , kjer smo predstavili projekt 1Point s cilji, doseženimi rezultati in nadaljnimi koraki.

V pogovoru  z vodjo oddelka strojne opreme in aditivne tehnologije g. Andrejem Suhadolcem, smo se posvetili tehnologiji 3D tiskanja HP Multi Jet Fusion in prvi slovenski spletni strani za naročanje 3D-tiska s takojšnjim izračunom cene. Prav tako je pogovor potekal o vzdrževanju HP-jevih 3D tiskalnikov in kako zahtevno je izobraževanja kadra, ki se želi ukvarjati s popravilom in vzdrževanjem 3D tiskalnikov v podjetju CGS plus d.o.o..

Sejem IFAM – ROBOTIKA-INTRONIKA je edini B2B sejem za profesionalno in industrijsko elektroniko ter elektrotehniko v Sloveniji in celotni CEE regiji. Sejem je odgovor za naraščajoče potrebe podjetij in pritisk procesov globalizacije po vsem svetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja