13. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili trinajstega rednega mesečnega srečanja na projektu 1Point, ki je 1.2.2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj sestanka je bil preveriti status diseminacije projekta, zaključno delo na aktivnostih A3 – ECVET učni načrt in A4 – Razvoj vsebin usposabljanja.

Na trinajstem rednem mesečnem spletnem srečanju smo se 1POINT projektni partnerji osredotočili na aktivnosti O1 / A3, kjer smo skupaj s partnerjem CPI preverili končni ECVET učni načrt, ki ga je predstavila ga. Barbara Kunčič, in O1 / A4, kjer so partnerji pregledovali primere tehničnih vsebin na štirih stebrih (AR, VR, 3D tiskanje in vitka proizvodnja) in se dogovorili, da jih posodobijo z še boljšimi industrijskimi primeri. Konzorcij je skupaj preveril vsebino O1 / A3 in O1 / A4 o napredku prevajanja v vsak jezik partnerske države, ki bo nato vključen v osnutek učne platforme, ki jo je že pripravil partner HESO.

Ob koncu tega trinajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval proces prevajanja vseh razvitih vsebin, nadaljeval začetno delo v IO2 na okolju za učno motivacijo (LME), natančneje platformi za e-učenje, in začel načrtovati naslednje transnacionalno srečanje v Italiji.

Naslednji mesečni sestanek je predviden v začetku marca 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja