15. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili petnajstega rednega mesečnega srečanja na projektu 1Point, ki je 3.5.2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj sestanka je bil preveriti potek dela pri testiranju platforme za e-učenje, status diseminacije projekta, zaključno delo pri vključevanju manjkajočih izobraževalnih vsebin v platformo za e-učenje.

 

Na petnajstem rednem mesečnem spletnem srečanju so se 1POINT projektni partnerji osredotočili na aktivnosti v zvezi z IO2, ki zadevajo okolje za učno motivacijo (LME),  natančneje platformo za e-učenje z grafičnim vmesnikom, vprašanja v zvezi s kvizom za ocenjevanje tečaja / nivo znanja in vključevanje manjših manjkajočih izobraževalnih vsebin, ki so bile izboljšane in pripravljene za nalaganje na e-učno platformo za e-učenje. HESO je predstavil grafični vmesnik platforme za e-učenje in projektni partnerji so se med seboj pogovorili, katere dele bi morali pred uradno objavo še bolj preizkusiti.

Ob koncu tega petnajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo vztrajno nadaljeval delo v IO2 v zvezi z okoljem za učno motivacijo (LME): platformo za e-učenje. Konzorcij je ob koncu še preveril status diseminacije tj. razširjanja rezultatov projekta.

Naslednji mesečni sestanek je predviden sredi junija 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja