Zbiramo prijave na zaključno konferenco projekta SMARTY v Barceloni

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije okviru projekta SMARTY (Interreg Europe) sodeluje pri pripravi zaključnega dogodka projekta 19 in 20. aprila 2023 v Barceloni. V okviru dogodka bomo partnerji projekta predstavili akcijske načrte projekta, pri čemer smo se slovenski partnerji usmerili v vzpostavitev Nacionalnega demonstracijskega centra Pametne tovarne.

Nacionalni demonstracijski center Pametne tovarne je bil tudi vključen v novo strategijo pametne specializacije (S5), prav tako bomo na dogodku predstavili primere dobrih praks, ki smo jih slovenski partnerji vključili v proces izmenjave izkušenj in vsebin, s katerimi smo se vključene regije medsebojno podpirale pri pripravi akcijskih načrtov. Tudi ostale vključene regije bodo predstavile svoje akcijske načrte in dobre prakse.

Vse, ki ste vključeni v procese pametne specializacije, Industrije 4.0, modernizacije proizvodnje ali finančne inštrumente kot podporo proizvodnim podjetjem vabimo, da se nam pridružite na zaključni konferenci projekta. TECOS kot partner s proračunom za udeležbo na zaključni konferenci lahko zagotovi financiranje stroškov do 7 udeležencev, z izbranimi udeleženci bomo sklenil pogodbo za udeležbo na konferenci.

Odhod na zaključni dogodek je predviden 18. aprila, povratek pa 20 ali 21. aprila (odvisno od števila udeležencev in razpoložljivih letalskih povezav). Med stroške, ki jih financira TECOS kot partner projekta SMARTY se vštevajo: letalske karte, hotelska namestitev (2 ali tri nočitve), dnevnice (zmanjšane za zagotovljene obroke).

Zainteresirane vabimo k prijavi do 3. marca 2023 do 23.59. Prijava v obliki e-pošte naj vključuje kratek življenjepis in kratek opis interesa za sodelovanje na zaključni konferenci. Prijave pošljete na e-naslov simona.vernon@tecos.si, ki vam je na voljo tudi za dodatne informacije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja