V prihodnost usmerjeno kombinirano učenje v naravoslovju in tehniki – odkrivanje transformativnega potenciala in dobrih praks kombiniranega učenja v naravoslovju in tehniki

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije kot partner projekta Interreg SI-AT projekta ADDCIRCLES vabi na brezplačno mednarodno delavnico z naslovom V prihodnost usmerjeno kombinirano učenje v naravoslovju in tehniki – odkrivanje transformativnega potenciala in dobrih praks kombiniranega učenja v naravoslovju in tehniki (Future focused blended learning in science and engineering – Uncovering the transformative potential and discovering good practices of blended learning in science and engineering courses), namenjeno pedagoškim delavcem na vseh ravneh poučevanja (osnovna šola, srednja šola, visoka šola), strokovnim delavcem, ki se ukvarjajo s temami kombiniranega učenja, strokovnjakom s področja pedagogike in didaktike ter industriji in drugim institucijam, ki jih zanima uporaba metod kombiniranega učenja.

Glavni cilj mednarodne delavnice je predstaviti rezultate raziskav in primere dobrih praks kombiniranih učnih metod s poudarkom na pristopu obrnjene učilnice in uporabi inovativnih orodij e-učenja pri naravoslovnih in tehničnih predmetih. Dogodek bo služil tudi kot čezmejno povezovalno in motivacijsko srečanje ter predstavil potencial, izzive in pasti omenjenih metod in konceptov.

Srečanje bo potekalo v sredo, 13. marca 2024, od 9.30 do 16.30 v prostorih Fakultete za tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu.

Dogodek je brezplačen in bo potekal v angleškem jeziku.

Dnevni red srečanja najdete TUKAJ.

Prijava na dogodek je brezplačna, prijavite se TUKAJ.