SRIP ToP vabi na delavnico EIT Manufacturing

SRIP Tovarne prihodnosti pod okriljem Instituta Jožef Stefan in v sodelovanju z EIT Manufacturing East vabi na delavnico EIT Manufacturing. Pridružite se nam v petek, 12. maja 2023, ob 9.30 v hotelu Radisson Blu v Ljubljani. Na atraktivnem in informativnem dogodku boste lahko razširili svojo mrežo in navezali stik s podjetji, univerzami in raziskovalnimi inštituti iz vse Evrope. Vabljeni k čimprejšnji prijavi, število je mest omejeno.

Več o programu in brezplačna prijava

Z udeležbo na delavnici boste pridobili celovit pregled nad številnimi možnostmi podpore, ki jih ponuja EIT Manufacturing, na primer, kako se lahko pridružite letnemu razpisu za zbiranje predlogov za pridobitev sredstev za inovacijske projekte ali kako lahko uporabite evropsko mrežo EIT Manufacturing za povezavo s podjetji, start-upi ali ponudniki tehnologij.

Sogovorniki bodo na dogodku predstavili primere dobrih praks vodilnih strokovnjakov iz industrije in akademskega sveta v Sloveniji ter pretekle projekte in aktivnostmi EIT Manufacturing. Med kosilom bo na voljo čas za mreženje in srečanja s predstavniki EIT Manufacturing East in kolegi iz industrije.

EIT Manufacturing je največja inovacijska mreža industrijske proizvodnje v Evropi, ki povezuje industrijo, strokovnjake in univerze z namenom spodbujanja industrijskih inovacij.

Več o programu in brezplačna prijava