Slovenski orodjarji se bomo prihodnje leto predstavili na MOULDING EXPO

20-05-12 tecos moulding expoSPIRIT Slovenija, javna agencija objavila prijavno gradivo za udeležbo v okviru skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO 2021 v Stuttgartu.

Prijavno gradivo za skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO 2021 (vabilo, elektronsko prijavnico, splošne pogoje sodelovanja in ostale informacije) lahko najdete TUKAJ.

Rok za posredovanje elektronske prijave za sodelovanje v okviru skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO 2021 se izteče v petek, 19. junija 2020. 

POZORNI BODITE NA POSTOPEK PRIJAVE

Postopek izpolnjevanja elektronske prijavnice za sodelovanje na sejmu je hiter in enostaven. Po končanem izpolnjevanju elektronske prijave vnesene podatke potrdite s klikom na gumb PRIJAVA.

Na osnovi izvedene elektronske prijave boste prejeli povratno e-pošto, v kateri boste prejeli izpolnjeno prijavnico v pdf formatu.  Izpolnjeno prijavnico v pdf formatu vam bodo z agencije SPIRIT posredovali z e-naslova  noreply@izvoznookno.si.

Ob tem posebej opozarjajo na 14. točko v Splošnih pogojih sodelovanja: prijavnica morate namreč oddati v elektronski in fizični obliki.

Elektronska prijavnica mora biti oddana do roka navedenega za prijavo. Obenem mora podjetje oddati tudi tiskan izvod prijavnice (originalni izvod podpisan s strani zakonitega zastopnika in žigom podjetja (v kolikor podjetje posluje z žigom)).

Prijavnica v fizični obliki se lahko odda po pošti ali osebno. Če prijavnico pošljete priporočeno po pošti, se za dan prejema prijave šteje datum oddaje na pošto (poštni žig). Če prijavnico pošljete z navadno pošiljko, se za dan prejema šteje dan, ko agencija prijavo prejme. Osebno se prijavnica lahko odda v glavni pisarni agencije, na Verovškovi ulici 60, 1000 Ljubljana, v času uradnih ur med 9. in 13. uro, do navedenega datuma za oddajo prijave.

Če SPIRIT Slovenija, javna agencija do poteka roka za prejem fizične prijavnice te ne prejme, se šteje, da prijava podjetja ni bila posredovana.

Prijave bodo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do roka za prijavo navedenega v prijavnici za sodelovanje. 

Na voljo je dodaten instrument Slovenskega podjetniškega sklada

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete TUKAJ.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja