Okoljski dan gospodarstva o digitalizaciji, podatkih in sledljivosti

Organizaciji 22. Okoljskega dne, ki se osredotoča na podatke, digitalizacijo in sledljivost, se s SRIP Tovarne prihodnosti  pridružuje tudi TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije.

Vabimo va na 22. Okoljski dan gospodarstva, z naslovom »podatki + digitalizacija = sledljivost«, ki bo potekal v sredo, 31. maja 2023, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju.

Celodnevni dogodek bo v prvem delu, na dopoldanski strokovni konferenci, v središče postavil pomembnost priprave pravih, preverljivih in verodostojnih okoljskih podatkov ter trajnostnih kazalnikov v podjetjih. 

Za skladnost z zakonodajo, ustrezno ravnanje z okoljem in tudi pripravo podatkov, ki jih podjejta z vidika poslovanja okolja predstavljajo različnim javnostim, v veliki meri skrbijo okoljski trajnostni menedžerji, pooblaščenci varstva okolja oziroma skrbniki okolja v podjetjih. Njihovi vlogi bo posvečena popoldanska okrogla miza, sledila bo podelitev priznanja za najboljšega okoljskega trajnostnega menedžerja. Slednji bo izbran na prvem natečaju GZS za okoljskega trajnostnega menedžerja 2023.

 

Več informacij in prijava