MARSi group med finalisti ADMA tovarn prihodnosti

Na spletnem dogodku je projektni konzorcij ADMA razglasil zmagovalce za prvo evropsko nagrado ADMA Factory of the Future Champion Award. Nagrado prejmejo podjetja, ki so dosegla in ohranila najvišjo stopnjo zrelosti po ocenah presojevalcev na vseh 7 področjih preobrazbe, ki jih določa koncept ADMA. Presojevalci so upoštevali zrelost podjetij na naslednjih področjih:

  • T1. Napredne proizvodne tehnologije,
  • T2. Digitalna tovarna,
  • T3. Ekološka tovarna,
  • T4. Vključitev kupca v proces razvoja,
  • T5. Osredotočenost podjetja na zaposlene,
  • T6. Pametna proizvodnja,
  • T7. Odprta in inovativna tovarna v vrednostni verigi.

 

Glavni cilj projekta je ustanovitev ADMA podpornega centra za napredno proizvodnjo, ki bo s svojim znanjem in izkušnjami malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogočil prehod v model Tovarne prihodnosti. Več informacij o projektu je na voljo TUKAJ.

Zmagovalca ADMA Factory of the Future Champion Award sta bila kar dva, belgijsko podjetje Provan in francosko Sori, na dogodku pa smo predstavili tudi ključna spoznanja pri izvajanju metodologije ADMA ter izkušnje svetovalcev ADMA v sodelovanju z več kot 100 evropskimi podjetji (MSP).

Priznanje in nagrado za izjemne dosežke na enem ali več od 7 področij preobrazbe, ki jih določa koncept ADMA, so prejela podjetja Curana – Belgija, MX3D – Nizozemska, BM Silo – Danska, Rivierasca – Italija, Urola – Španija , Groupe Saint Hilaire – Francija, Base Group Sp. z o.o. – Poljska in MARSi group d.o.o. – Slovenija.

MARSi group je slovensko podjetje, ki je sodelovalo v dolgoročnem pilotskem projektu ADMA in prejelo nagrado ADMA Transformation champions. Vsem, ki so v podjetju MARSi group soustvarjali uspeh, v TECOS-u čestitamo in se veselimo prihodnjih sodelovanj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja