Kako do financiranja projektov inovacij TRL6+?

Sekretariat Evropskega združenja za naložbe v industrijsko krožno gospodarstvo 27. septembra 2023 ob 16. uri  organizira 45-minutni spletni seminar, na katerem lahko spoznate podrobnosti evropskega medregionalnega financiranja inovacij TRL6+. Spletnega seminarja se udeležujemo tudi v TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije; prepričani smo, da je informacija zanimiva tudi za naše člane.

Predavatelj, dr. Pierre Padilla, je direktor podjetja N-ABLE, ki se ukvarja s pospeševanjem naložb v inovacije, z bogatimi izkušnjami na področju financiranja inovacij, zelenih in globokih tehnologij (baterije, vodik, krožno gospodarstvo, umetna inteligenca, blockchain/DLT, napredna proizvodnja itd.). Pri financiranju zelenih in DeepTech naložb svetuje številnim podjetjem in vladnim subjektom na globalni ravni.

Na webinarju se bo osredotočil na 2 evropska razpisa za projekte sodelovanja, namenjena financiranju inovacij TRL6+. Predavanje bo praktično naravnano, saj vključuje tudi nadaljnja navodila za vključitev v konzorcij.

Prijava na webinar je brezplačna, več informacij in prijavo najdete TUKAJ.