Forum IRT letos v živo!

Forum IRT bo že 13. povezal znanje in izkušnje znanstveno-.raziskovalnih ustanov in industrije, letos znova v živo, 6. in 7. junija v Portorožu. Na Forumu tudi letos sodeluje TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, kjer soglasno pritrjujemo vabilu organizatorjev: »Utrujeni smo od zoomov in meetov, zato želimo junija v živo podeliti našega Tarasa, edino slovensko nagrado, ki nagrajuje sodelovanje med podjetji in raziskovalnimi institucijami.«

Forum IRT s svojim programom ostaja zvest predstavitvam dosežkov in novosti iz industrije, industrijskih inovacij in inovativnih rešitev, primerov medorganizacijskega prenosa znanja in izkušenj ter uporabe novih zamisli, zasnov, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju. Podrobnejši program je na voljo TUKAJ. V okviru letošnjega foruma bo nekaj prostora namenjenega tudi SRIP Tovarne prihodnosti – strateškemu partnerstvu, katerega del je TECOS.  »Tovrstne izmenjave znanja, izkušenj, s strnjenimi in jedrnatimi strokovnimi prispevki ponujajo odlično priložnost za mreženje, po koronskem času pa zagotovo za srečanje v živo,« pravi direktor TECOS-a dr. Aleš Hančič.

Poleg podelitve priznanja TARAS letošnji Forum IRT prinaša 4 programske sklope s 40 strokovnimi predavanji, več kot 40 razstavljavcev in približno 500 udeležencev iz vse Slovenije in bližnje tujine.

Verjamemo, da se srečamo v Portorožu!