20. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili dvajsetega rednega mesečnega srečanja projekta 1Point, ki je potekalo online 30.11.2022. Glavni cilj sestanka je bil preveriti IO2 aktivnosti projekta v zvezi s trenutnim stanjem projektnih kazalnikov in diseminacijo, testiranjem in izboljšavami platforme za e-učenje ter stanje multiplikativnih dogodkov v državah partnericah projekta.

Na dvajsetem rednem mesečnem spletnem srečanju so partnerji projekta 1Point preverili potek dela na projektnih aktivnostih IO2, povezanih z okoljem za učno motivacijo (LME), to je končno zasnovo platforme za e-učenje z integriranimi spremembami (izboljšan grafični uporabniški vmesnik z video primeri in prenovljena 1Point značka k potrdilu o zaključnem tečaju), ki jo je opravil partner HESO. Projektni partnerji so predstavili dejansko stanje multiplikativnih dogodkov v svoji državi. Slovenska partnerja CPI in TECOS sta opravila en multiplikativni dogodek organiziran na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) 11. novembra 2022 v Ljubljani, ki ga je organiziral CPI (E5). Španski partner CETEM je tudi organiziral multiplikativni dogodek v Yecli (E2). V Decembru 2022 in januarju 2023 bo pred uspešnim zaključkom projekta sledilo več multiplikativnih dogodkov projektnega konzorcija.

Ob koncu tega dvajsetega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval delo pri pripravi 4. glasila ter aktivnostih na IO2 v okolju za motivacijo za učenje (LME): končna izdaja platforme za e-učenje po zaključeni fazi testiranja, status razširjanja projekta in doseganje kazalnikov projekta. Končne aktivnosti bodo usmerjene tudi v zaključek načrta validacije in priznavanja skupaj s praktičnimi smernicami za trenerje/vodje usposabljanja.

Naslednji in zadnji mesečni sestanek je predviden za januar 2023.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja