1Point partnerji smo leto zaključili v Celju

Partnerji projekta 1POINT smo v Celju 15. decembra izvedli zaključno 5. transnacionalno srečanje v Celju. Glavni cilj srečanja je bil preveriti napredek in zaključne aktivnosti pri projektu 1POINT, predvsem na tehničnem in administrativnem področju.

Sredi decembra 2022 se je konzorcij projekta 1Point sestal na zadnjem transnacionalnem srečanju na sedežu TECOS Razvojnega centra orodjarstva Slovenije  Celju. Vsebina zadnjega 5. transnacionalnega projektnega srečanja 1Point konzorcija je bila osredotočena na zaključek vseh projektnih aktivnosti in preverjanje celotnega statusa projekta, vseh aktivnosti, ki so bile zaključene, preverjanje finančnih vprašanj, dejavnosti razširjanja in izkoriščanja rezultatov, ki so bile izvedene doslej. Na kratko smo razpravljali še o vprašanjih kakovosti in obvladovanja tveganja.

Ker so bile IO1 projektne aktivnosti A1-A4 v celoti zaključene, smo se osredotočili na dokončanje vseh aktivnosti v IO2, ki so povezane s testiranjem platforme za e-učenje, ocenjevanjem, izdajo 1Point značke in smernicami za trenerje/učitelje.

Konzorcij preveril še dosežene kazalnike projekta in napredek pri diseminacijskih aktivnostih (status spletne strani projekta, priprava 4. glasila, objave na družbenih medijih…), ocenili smo projektni sestanek in se dogovoril za naslednji sestanek januarja 2023, v zaključnem mesecu projekta.

Pred koncem leta 2022 vam 1Point konzorcij želi vesele  praznike. Pošiljamo ljubezen in tople želje vam in vašim družinam. Naj vam novo leto prinese blaginjo, obilico sreče in uspeha.

Projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja