19. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili devetnajstega rednega mesečnega srečanja projekta 1Point, ki je 11. 10. 2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj srečanja je bil preveriti IO2 aktivnosti projekta v zvezi s trenutnim stanjem projektnih kazalnikov in diseminacijo, testiranjem in izboljšavami platforme za e-učenje ter pripravo multiplikativnih dogodkov v državah projektnih partnerjev.

Na devetnajstem rednem mesečnem spletnem srečanju so 1Point projektni partnerji preverili potek dela na projektnih aktivnostih IO2 v zvezi z okoljem za učno motivacijo (LME), to je testiranje platforme za e-učenje z izboljšavami (predvsem na grafičnem uporabniškem vmesniku z video primeri in vgradnjo 1Point značke k potrdilu o zaključnem tečaju), katero je implementiral partner HESO. Projektni partnerji so imeli daljšo razpravo o spremembi 1Point značke glede na prejete povratne informacije nacionalnih vzdrževalnih društev v vsaki projektni partnerski državi.

Ob koncu tega devetnajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval delo v IO2 v zvezi z okoljem za motivacijo za učenje (LME): finalizacija in ocenjevanje platforme za e-učenje, status razširjanja projekta in na ključne projektne kazalnike. Končne aktivnosti bodo usmerjene tudi v zaključek načrta validacije in priznavanja skupaj s praktičnimi smernicami za trenerje/vodje usposabljanja.

Naslednji mesečni sestanek je predviden sredi novembra 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja