17. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Projektni partnerji so se udeležili sedemnajstega rednega mesečnega srečanja na projektu 1Point, ki je 12.7.2022 potekalo preko spleta. Glavni cilj sestanka je bil preveriti napredek dela pri testiranju platforme za e-učenje, status razširjanja rezultatov projekta in indikatorje, integrirane posodobitve platforme za e-učenje in dokončanje vsebine za 3. glasilo.

Na sedemnajstem rednem mesečnem spletnem srečanju so se 1Point projektni partnerji še vedno osredotočali na aktivnosti povezane z IO2 glede okolja za učno motivacijo (LME), natančneje testiranje platforme za e-učenje z izboljšanim naborom kviz vprašanj za ocenjevanje znanja… Partner HESO je posodobil uporabniški grafični vmesnik platforme za e-učenje, nakar so projektni partnerji razpravljali, katere dele je še mogoče izboljšati/posodobiti pred uradno objavo.

Ob koncu tega sedemnajstega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo nadaljeval z napredkom dela na IO2 v zvezi z okoljem za učno motivacijo (LME): testiranje in ocenjevanje platforme za e-učenje ter preveril status diseminacije in kazalnikov projekta.

Naslednji mesečni sestanek je predviden v začetku septembra 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja