Prijave za skupno udeležbo na Moulding Expo 2021 so odprte!

19-05-31 moulding expo 2019 4Skupaj smo bolj vidni, prepoznavni in uspešnejši, zato vsa zainteresirana orodjarska podjetja vabimo k oddaji pobude. Že lani smo v sodelovanju z agencijo SPIRIT predstavitve v slovenskem paviljonu nadgradili z organiziranim mreženjem na B2B srečanjih in slovenskem dnevu. V kolikor tudi letos z oddanimi vlogami izkažemo zadosten interes slovenskih orodjarskih podjetij, bo agencija SPIRIT tudi prihodnje leto prevzela organizacijo skupinske predstavitve na sejmu Moulding Expo 2021.

Moulding Expo 2021 bo potekal od 8. do 11. junija 2021 v Stuttgartu (Nemčija). Namenjen je predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani sejma.

prijava gumb

Rok za posredovanje prijavnice za skupinsko predstavitev na sejmu Moulding Expo 2021 se zaključi v petek, 19. junija 2020, spletna prijavnica za nastop na sejmu je na voljo tudi TUKAJ. Zaradi pravočasne oddaje prijavnega gradiva vse zainteresirane prosimo, da svoje prijave oddate čim prej. Za več informacij o samem sejmu vam je na voljo tudi je na voljo dr. Aleš Hančič na tel. št. 03 426 46 09 ali na e-naslovu  ales.hancic@tecos.si.

POZORNI BODITE NA POSTOPEK PRIJAVE

Postopek izpolnjevanja elektronske prijavnice za sodelovanje na sejmu je hiter in enostaven. Po končanem izpolnjevanju elektronske prijave vnesene podatke potrdite s klikom na gumb PRIJAVA.

Na osnovi izvedene elektronske prijave boste prejeli povratno e-pošto, v kateri boste prejeli izpolnjeno prijavnico v pdf formatu. Izpolnjeno prijavnico v pdf formatu vam bodo z agencije SPIRIT posredovali z e-naslova   noreply@izvoznookno.si.

Ob tem posebej opozarjajo na 14. točko v Splošnih pogojih sodelovanja: prijavnica morate namreč oddati v elektronski in fizični obliki.

Elektronska prijavnica mora biti oddana do roka navedenega za prijavo. Obenem mora podjetje oddati tudi tiskan izvod prijavnice (originalni izvod podpisan s strani zakonitega zastopnika in žigom podjetja (v kolikor podjetje posluje z žigom)).

Prijavnica v fizični obliki se lahko odda po pošti ali osebno. Če prijavnico pošljete priporočeno po pošti, se za dan prejema prijave šteje datum oddaje na pošto (poštni žig). Če prijavnico pošljete z navadno pošiljko, se za dan prejema šteje dan, ko agencija prijavo prejme. Osebno se prijavnica lahko odda v glavni pisarni agencije, na Verovškovi ulici 60, 1000 Ljubljana, v času uradnih ur med 9. in 13. uro, do navedenega datuma za oddajo prijave.

Če SPIRIT Slovenija, javna agencija do poteka roka za prejem fizične prijavnice te ne prejme, se šteje, da prijava podjetja ni bila posredovana.

Prijave bodo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do roka za prijavo navedenega v prijavnici za sodelovanje. 

Na voljo je dodaten instrument Slovenskega podjetniškega sklada

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja