Koraki do pametne tovarne

SRIP Tovarne prihodnosti, katerega partner je tudi TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije, in družba Kolektor vabita na poslovno srečanje Koraki do pametne tovarne. Na dogodku bodo v ospredju tovarne prihodnosti  in smisel digitalne transformacije; kaj lahko pričakujemo na tem področju v prihodnosti. Govorci nam bodo govorci predstavili nekaj trendov in primerne dobrih praks na podlagi uspešno izvedenih projektov na tem področju.

Mnenja bodo soočili Matej Golob (CorpoHub), Jasnar Rihter (Datalab), Janez Stupan (CADCAM Group), Marko Mandelj (Sinapro), Franc Žaberl (Fanuc) in Miha Vedenik (Lean Rešitve), razprava bo skušala odgovoriti na vprašanja, kako se lahko trandicionalna proizvodnja preobrazi v pametno tovarno.

Dogodek je brezplačen, a je obvezna predhodna prijava za zaradi omejenega števila prostih mest. Prijave do odprte do 15.  septembra 2022, prijavite se lahko TUKAJ.

Vabljeni na dogodek, ki bo poseben poudarek namenil mreženju med udeleženci ter ponudil priložnost razprave s strokovnjaki s področja pametnih tovarn.

Imate izziv? Poiščimo enostavno rešitev.

Izpolnite obrazec, zastavite vprašanja, odprite vrata novemu sodelovanju.