Kako TECOS-ovi razvojni projekti podpirajo razvoj industrije?

 

Projekti v podporo uvajanju industrije 4.0 (foto: freepik.com)Med projekti, kjer je TECOS kot partner izjemno aktiven, so:

 • SMARTY – projekt, financiran iz programa Interreg Europe, kjer skupaj s partnerji iz Evropskih držav iščemo primere dobrih praks prehoda na Industrijo 4.0, rešitev v najnaprednejših tovarnah Evrope, pa tudi pregledujemo, kako različne regije podpirajo prehod na platforme pametnih tovarn v Evropi.
 • S3HUBSinCE – skozi projekt, ki ga financira program Interreg Srednja Evropa, želimo prenašati najnovejša znanja in tehnologije med podjetji Srednje Evrope, obenem pa spodbujati mednarodno povezovanje podjetij.
 • HIA – High Impact Action – v sodelovanju z Evropsko komisijo ter Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo izvajamo pilotno testiranje mehanizma, kjer bo 5 podjetij v Sloveniji pridobilo vavčer v višini do 50.000 evrov za vpeljavo rešitev Industrije 4.0.
 • BETTER FACTORY – projekt, financiran iz programa Obzorje 2020, se usmerja v spodbujanje napredka tradicionalnih industrijskih obratov skozi sodelovanje med tehnologijami in kreativnim sektorjem.

Poleg tega TECOS sodeluje in se vključuje v številne nacionalne in mednarodne pobude, kot so na primer:

 • EFFRA – Evropsko raziskovalno združenje za pametne tovarne
 • Vanguard iniciativa
 • Platforma pametne specializacije
 • ISTMA – mednarodno združenje orodjarjev
 • digitalna inovacijska stičišča
 • Strateško razvojno in inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti idr.

Se nam želite pridružiti? Kontaktirajte nas na  info@tecos.si, z veseljem vam posredujemo dodatne informacije o prednostih in priložnostih posameznih projektov, pokažemo rezultate in delimo izkušnje ter poiščemo načine sodelovanja.

Imate izziv? Poiščimo enostavno rešitev.

Izpolnite obrazec, zastavite vprašanja, odprite vrata novemu sodelovanju.

  Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000086:SSL routines::certificate verify failed in /home/customer/www/tecos.si/public_html/wp-content/plugins/stylish-cost-calculator-premium/stylish-cost-calculator-premium.php on line 114

  Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /home/customer/www/tecos.si/public_html/wp-content/plugins/stylish-cost-calculator-premium/stylish-cost-calculator-premium.php on line 114

  Warning: file_get_contents(https://tecos.si/wp-content/plugins/stylish-cost-calculator-premium/assets/js/scc-user-tracking-inline.js): failed to open stream: operation failed in /home/customer/www/tecos.si/public_html/wp-content/plugins/stylish-cost-calculator-premium/stylish-cost-calculator-premium.php on line 114