Dan orodjarstva 2021

Članom orodjarskega združenja TECOS v okviru Dneva orodjarstva 2021 ponujamo dve obliki aktivnega sooblikovanja vsebine:

  • predstavitev primera dobre prakse

Želite strokovni javnosti predstaviti primer dobre prakse vašega podjetja? Šestim (6) podjetjem ponujamo priložnost uvrstitve 15-minutne predstavitve primera dobre prakse v vsebinski del Dneva orodjarstva 2021. V prijavnici na Dan orodjarstva 2021 označite možnost oddaje prispevka, dodajte kratek opis vsebine, organizacijski odbor Dneva orodjarstva pa vas obvesti o izboru in podrobnostih, kako predstavitev pripraviti.

  • razstavni prostor

Digitalno središče Slovenije v razstavnem prostoru vsak teden osmim (8) podjetjem omogoča celotedensko predstavljanje podjetja in inovativnih izdelkov, storitev ali rešitev v tednu od 13. do 17. decembra. Malim in srednje velikim podjetjem (MSP) je na voljo 6-dnevna brezplačna udeležba preko sheme de minimis pomoči Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (podrobnosti TUKAJ), prav tako pa je v okviru možnosti predstavitev na voljo paket za velika podjetja (podrobnosti TUKAJ).

Število predstavitev dobrih praks in razstavnih prostorov je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

PRIJAVA NA DAN ORODJARSTVA 2021

 

 

 

Predvideni program:

8.45 – 9.15

Registracija udeležencev ob kavici

9.15 – 9.30

Uvodni pozdrav

Aleš Hančič, direktor TECOS Razvojnega centra orodjarstva Slovenije

in

predstavnik Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

9.30 – 11.30

Gost srečanja: dr. Pascal Bibow, vodja centra Plastics Innovation Center 4.0 na inštitutu Institute for Plastics Processing (IKV) z Univerze v Aachnu (RWTH Aachen University) (v pričakovanju potrditve)

in

primeri dobrih praks iz industrije – (4-5 predavateljev iz industrije)

11.30 – 13.00

Priložnost za kavo ter B2B srečanje udeležencev s spremljajočim mini sejmom orodjarstva z gostujočimi podjetji

13.00 – 14.00

Odmor s pijačo in prigrizki 

14.00

Zaključek

 

Dan orodjarstva 2021 bo letos potekal v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi, največjem gospodarskem dogodku v času predsedovanja Slovenije Svetu EU. Kraj dogajanja ni naključje, saj se TECOS skupaj s SRIP ToP v program Digitalnega središča vključuje tudi kot programski partner, program je v decembru namenjen robotiki in Industriji 4.0. Digitalno središče, ki ga najdete v ljubljanskem BTC Cityju (Ulica Gledališča BTC 6, dvorana 1) bodo do konca leta obiskale številne tuje delegacije.

Druženje bo tudi letos pomembna priložnost za iskanje novih poslovnih povezav in partnerstev, saj bo vsem udeležencem na voljo tudi B2B del prireditve za srečanje s potencialnimi dobavitelji oz. kupci njihovih storitev ali izdelkov. Poleg slovenskih pričakujemo udeležence iz tujine, udeležbo avstrijskih podjetij je že napovedalo interesno združenje Advantage Avstrija.

 

PRIJAVA NA DAN ORODJARSTVA 2021

 

Ne zamudite priložnosti za spoznavanje dobrih praks, mreženje in utrjevanje poslovnih stikov!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja