ATOS Q – novi TECOS-ov skener za še zanesljivejše inženirske storitve

Z nakupom novega skenerja ATOS Q TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije z vrhunsko opremo nadgrajuje kakovost inženirskih storitev za gospodarstvo in javni sektor. Z rednimi posodobitvami TECOS dolgoročno zagotavlja vrhunsko kakovost inženirskih storitev, predvsem optičnih 3D-meritev in merske kontrole oddelka digiCEN, ki je pred leti kot prvi v Sloveniji predstavil 3D-optični skener GOM ATOS.

Vrhunska oprema za vrhunske inženirske storitve

Z nakupom novega skenerja ATOS Q pritrjujemo zavezi zagotavljanja vrhunske opreme, upoštevajoč najstrožje strokovne standarde meroslovja v industriji. ATOS Q je najnatančnejši skener v svojem segmentu, ki poleg izjemno visoke natančnosti in ločljivosti skeniranega predmeta TECOS-u zagotavlja temeljno konkurenčno prednost na trgu in ohranjanje položaja korak pred konkurenco. Z robustno izdelavo skenerja ter odpornostjo na prah in vlago TECOS-ovim strokovnjakom skener omogoča opravljanje meritev izven merilne sobe, na terenu ali v proizvodnih prostorih.

ATOS Q hitro zagotavlja kakovostne in podrobne informacije, kar omogoča enostavno razlago posnetih podatkov. Prednosti načela trojnega skeniranja »triple scan« novega skenerja ATOS Q se najbolj odražajo pri merjenju odsevnih in težko dostopnih površin, s čimer je skeniranje refleksivnejših kosov s težko dostopnimi površinami in ozkimi luknjami lažje in še bolj zanesljivo.

Želite izvedeti več o TECOS-ovi opremljenosti? Podrobnosti lahko preverite TUKAJ.