9. redni sestanek projektnih partnerjev na Erasmus+ projektu 1Point

Na tem devetem rednem mesečnem srečanju so bili projektni partnerji 1POINT osredotočeni na aktivnost O1/A4, kjer partnerji TECOS, CETEM in ATLANTIS zelo dobro napredujejo pri pripravi tehničnih vsebin na štirih stebrih (AR, VR, 3D-tisk in vitka proizvodnja) in so redno podprti od preostalih projektnih partnerjev. Konzorcij je preveril zadnje pridobljene rezultate in se strinjal, da bo bolje ponazoril dane primere sektorja vzdrževanja za zgoraj omenjene stebre.

Projektni partnerji 1POINT so zadovoljni s potekom in napredkom, ki je bil dosežen na področju AR/VR, saj se je to področje izkazalo kot dosti zahtevnejše od področja 3D tiskanja in vitke proizvodnje. Zadnji dve se približujeta koncu in partnerji so se strinjali, da je treba vsebino usposabljanja organizirati tako, da se začne s 3D tiskanjem, sledita AR in VR in nato konča s področjem vitke proizvodnje (LM). Za to LM področje smo se na koncu odločili, da ga razdelimo na 2 nivoja glede na vpleteno ciljno skupino, eno za PIU študente (vitka proizvodnja za PIU študente na nižji ravni) in drugo za strokovnjake s področja vzdrževanja (vitko vzdrževanje za izkušene vzdrževalne delavce in strokovnjake, ki so na višji ravni). Iz tega razloga je treba opraviti še nekaj dodatnega dela, preden bomo lahko dokončali aktivnost A4.

Na koncu tega devetega rednega spletnega srečanja se je konzorcij strinjal, da bo dodal več novic na spletne strani podjetij in projekta, kot tudi na Twitter in LinkedIn račun.

Naslednji mesečni sestanek je predviden sredi novembra 2021.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja