2. transnacionalno srečanje 1Point partnerjev (fizično in na spletu) v Solunu

Ker uvodnega sestanka fizično ni mogel gostiti koordinator projekta TECOS v Celju, se je konzorcij zaradi izbruha COVID-19 odločil, da gre v smeri normalnosti in ga izpelje tokrat mešano (spletno in fizično). Zato je konzorcij na tem 2. transnacionalnem sestanku projekta 1Point prvi dan preveril trenutno stanje projekta, aktivnosti, ki so bile zaključene, preveril finančna vprašanja v zvezi s projektom, aktivnosti razširjanja in izkoriščanja rezultatov na aktivnostih, ki so bile izvedene do sedaj ter razpravljal o kakovosti in vprašanja obvladovanja tveganj.

2. dan srečanja, ki je bil bolj tehnično naravnan, je konzorcij preveril prvi dve opravljeni aktivnosti in nato preveril napredek pri tretji in četrti aktivnosti, ki je vse del prvega intelektualnega rezultata IO1 – ECVET profila strokovnjaka za vzdrževanje. V IO2 so partnerji razpravljali o tečaju usposabljanja strokovnjakov za vzdrževanje v smislu razvite vsebine usposabljanja, kako jo implementirati znotraj platforme, in razpravljali o več možnostih, kako platformo nastaviti v kasnejši fazi projekta. Za zaključek je konzorcij preveril dejavnosti razširjanja rezultatov, ocenil projektni sestanek in določil naslednje korake projektnega izvajanja za naslednje mesece.

Naslednje transnacionalno srečanje bo, upajmo, v celoti potekalo fizično pri partnerju DLEARN v Milanu, Italija naslednjega marca 2022.

Ta projekt je financiran s podporo Evropske komisije – sklic projekta: 2020-1-SI01-KA202-076060.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja