Prihodnja usposabljanja

Datum Naslov Kraj
19.12. 2019Usposabljanje: Praktična uporaba hladilno mazalnih sredstev za obdelavo kovin, dr. M. Kambič in dr. B. Kržan Celje (sedež TECOS)
05.12. 2019Brezplačno strokovno promocijsko usposabljanje: Metoda hladnega plinskodinamičnega napraševanja – COLD SPRAY Celje, sedež TECOS
27.11. 2019Usposabljanje: Tehnologije ekstrudiranja, pihanja in termoformiranja, J. Navodnik Celje (sedež TECOS)
14.11. 2019Usposabljanje: Orodja za brizganje plastike, mag. A.Glojek Celje (sedež TECOS)
06.11. 2019Dan orodjarstva 2019 Ljubljana, Gospodarsko razstavišče

Dan orodjarstva 2019

Dan orodjarstva bo tudi letos najpomembnejši strokovni dogodek slovenske orodjarske in avtomobilske ter proizvodne panoge in bo s svojo edinstveno povezovalno vlogo v regiji potekal 6. novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, z začetkom ob 9.30. Tudi letos bomo omogočili hitra srečanja med podjetji, obisk tujih partnerjev, novost pa bo orodjarski sejem, kjer se bodo člani imeli priložnost predstaviti s svojo ponudbo in proizvodnjo. Po končanem srečanju bomo tudi obiskali vodilna slovenska podjetja na področju orodjarstva.

Dan orodjarstva 2018

Lanski dogodek je uspešno povezal članeSRIP ACS+, SRIP ToP in člane orodjarskega združenja TECOS, kjer so se na prvem skupnem dogodku srečali tako slovenski orodjarji kot uporabniki orodij iz avtomobilske industrije ter skupaj interaktivno preverili, kako lahko s konceptom Industrije 4.0 podprejo sodelovanje med orodjarji in uporabniki orodij (vpeljava avtomatizacije in robotizacije v orodja, združevanja orodij in strojev, monitoring kakovosti izdelkov itn.).

Druženje bo tudi letos s podobnimi temami pomembna priložnost za iskanje novih poslovnih povezav in partnerstev, saj bo vsem udeležencem na voljo tudi B2B del prireditve za srečanje s potencialnimi dobavitelji oz. kupci njihovih storitev ali izdelkov. Poleg slovenskih pričakujemo udeležence iz vse Evrope. Tako se nam bodo predvidoma pridružila tudi podjetja iz slovensko-avstrijskega združenja Advantage Austria Ljubljana, slovenski in nemški člani Slovensko-nemške gospodarske zbornice v Ljubljani ter člani Tehnološkega parka Ljubljana.

Letos bomo bogat program dopolnili tudi s popoldanskim ogledom proizvodnje dveh vodilnih tehnoloških podjetij v regiji, ki s svojo odličnostjo utirajo pot sodobnemu orodjarstvu in s sodobnimi proizvodnimi tehnologijami 4.0 že dosegajo status pametnih tovarn prihodnosti. 

 

PROGRAM DNEVA ORODJARSTVA 2019

8.45 – 9.15  Registracija udeležencev ob kavici
 

9.15 – 9.30

Uvodni pozdrav

dr. Aleš Hančič, direktor TECOS Razvojnega centra orodjarstva Slovenije

nagovor predstavnika MGRT

9.30 – 11.30

Predstavitev dobrih praks industrije 4.0 (90 min)

  1. Paul Peeters (AGORIA, Belgija): Transformacija podjetij v tovarne prihodnosti

okrogla miza na temo dobrih praks in kadrov v okolju 4.0 v Sloveniji z uglednimi strokovnjaki 

s področja orodjarstva ter drugimi gosti (30 min)

11.30 – 13.00

Priložnost za kavo ter B2B srečanje udeležencev s spremljajočim mini sejmom orodjarstva

z gostujočimi podjetji

13.00 – 13.30 Odmor s pijačo in prigrizki (standing buffet)
13.30 – 16.30

Obisk referenčnih podjetij (odhod iz Ljubljane ob najkasneje 13.40):

LTH Castings d.o.o., Orodjarna Trata (Škofja Loka)

POLYCOM Škofja Loka, d. o. o. (Poljane nad Škofjo Loko)
16.30 – 17.30  Vrnitev na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

 

Srečanje je namenjeno članom združenja TECOS, članom SRIP ToP in SRIP ACS+. Za člane vseh omenjenih združenj je udeležbe brezplačna. Še niste naš član? Vpišite se in poleg brezplačne udeležbe na Dnevu orodjarstva izkoristite vse ugodnosti članstva (članarino boste plačali v letu 2020). Za nečlane prijavnina na Dan orodjarstva znaša 170 evrov na osebo. 

Članom vseh treh združenj omogočamo tudi razstavni prostor. Če ga potrebujete, to označite med opombami v prijavnici spodaj. Najem razstavnega prostora za nečlane znaša 50 evrov.

Za vse dodatne informacije o Dnevu orodjarstva je na voljo dr. Aleš Hančič na e-naslovu  ales.hancic@tecos.si, za prijave je na voljo prijavnica spodaj, za podporo pri prijavnem postopku pa Špela Bordon na e-naslovu  spela.bordon@tecos.si. 

Veseli bomo vašega soustvarjanja utripa orodjarstva v Sloveniji. Vabljeni! 

19-09-29 tecos dan orodjarstva 2019 oglas

Prijavite se na Dan orodjarstva 2019
Osebne informacije
Kontaktni podatki
Podatki o podjetju
Ostali prijavljeni

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos