Seminar: Stäubli-jeve rešitve za optimiziranje proizvodnje

Datum: četrtek, 21.4.2016, 9:30
Lokacija: sedež TECOS (Celje, Kidričeva ulica 25)

Vabimo vas na brezplačni seminar v okviru katerega želimo predstaviti Stäubli-jeve rešitve za optimiziranje proizvodnje

 

 

Organizatorji seminarja

Stäubli (www.staubli.si) nudi mehatronske rešitve v treh divizijah: tekstilni stroji, konektorji in roboti. Začetki segajo v leto 1892, danes pa je Stäubli mednarodna skupina s sedežem v Pfäffikonu v Švici. Z več kot 4500 zaposlenimi je podjetje Stäubli prisotno s svojimi poslovnimi enotami v 25-ih državah in z agenti v 50-ih državah po svetu. Podjetje Stäubli, divizija konektorji je od začetka leta 2014 s svojo podružnico prisotno na slovenskem in hrvaškem trgu.

seminar staubli domel TECOS slika1

Podjetje Stäubli je eden izmed vodilnih proizvajalcev hitrospojnih sistemov in nudi rešitve za spajanje vseh tekočin, plinov in električne energije. Standardni ali po meri izdelani proizvodi (mono- in multispojke, sistemi za zamenjavo orodij in vpenjalni sistemi) združujejo varnost, učinkovitost, kakovost, zanesljivost in vzdržljivost z dolgo življenjsko dobo. Priključki Stäubli so modularno zasnovani in primerni za široko paleto tekočin, tlakov, temperatur, vakuumu, kakor tudi za zahtevne delovne pogoje v vsaki industrijski panogi.

seminar staubli domel TECOS slika2

Domel (www.domel.com) je vrhunski proizvajalec elektromotorjev, ki se uporabljajo v različne namene: hišni aparati, avtomobilska industrija, prezračevalni sistemi, hibridni pogoni itd. Največji delež proizvodnega programa predstavljajo sesalne enote, s tem programom dosegamo preko 60 % tržni delež na evropskem trgu in preko 30 % na svetovnem trgu. Domel je od leta 2006 partner podjetja Stäubli za trženje in prodajo robotskih sistemov na področju Slovenije.

Domelova poslovna enota PC OZI se ukvarja z avtomatizacijo in robotizacijo proizvodnih procesov. Na tem področju ima več kot 30 letne izkušnje. Tako je v Domelovi proizvodnji vgrajenih že preko 30 Stäubli robotov.

 

Z vami bodo:

 ikona obraz

Thierry Parent, manager plastičnih aplikacij v podjetju Stäubli. Je že več kot 25 let pri podjetju Stäubli in je strokovnjak na področju predelave plastičnih mas in tlačnega litja aluminija, kot tudi PET pihanja. Specializiran je za področje termoregulacije in vpenjanja orodij. Sodeluje z raziskovalnimi in izobraževalnimi ustanovami ter proizvajalci z omenjenih področij po celem svetu.

 ikona obraz

Ygor Mikhailoff, prodajni manager za Srednjo in Vzhodno Evropo v podjetju Stäubli. Ima več kot 20 let izkušenj pridobljenih znotraj skupine Stäubli in je strokovnjak za mono in multispojne sisteme, za termoregulacijo, hidravliko, elektriko, in stisnjen zrak. Skrbi za razvoj obstoječih in novih trgov.

 ikona obraz

Peter Pospišil, področni prodajni manager v poslovni enoti Stäubli Systems. Ima več kot 10 let izkušenj pridobljenih znotraj skupine Stäubli in je strokovnjak za aplikacije v avtomobilski industriji in pri njenih dobaviteljih.

 

Zgoraj navedena predavanja bodo potekala v angleškem jeziku, poskrbeli bomo za tolmačenje v slovenski jezik.

 ikona obraz

Dušica Kikelj, prodajni inženir za Slovenijo in Hrvaško v poslovni enoti Stäubli Systems, Podružnica Ljubljana, z dolgoletnimi izkušnjami na področju trženja in prodaje opreme za predelavo plastičnih mas in izvedbe uporabniških seminarjev za optimiziranje proizvodnje in vzdrževanje opreme pri proizvajalcih brizgalnih strojev in periferne opreme.

 ikona obraz

Brane Čenčič, zaposlen v podjetju Domel d.o.o, poslovni enoti PC OZI, kot prodajni manager za robotiko Stäubli, področje Slovenije, in vodja projektov za avtomatizacijo proizvodnih procesov. Ima večletne izkušnje na področju prodaje robotov Stäubli ter njihove uporabe v različnih aplikacijah pri robotizaciji proizvodnih procesov.
   

 

seminar staubli domel TECOS slika3

Obisk Demo kombija bo možen med odmorom ali pa po zaključku dogodka

 

ikona smiley

Seminar je brezplačen

 ikona smiley

Med odmorom vas čaka prijetna pogostitev, možnost osebnega pogovora s predavatelji ter obisk DEMO kombija

 ikona smiley

Seminar je namenjen tehnologom, razvojnikom, konstrukterjem, operaterjem strojev, vodjem tehnologij, nabavnikom, produktnim vodjem, vzdrževalcem...

 ikona palecgor

Stäubli že 60 let sodeluje s proizvajalci proizvodov iz plastičnih mas, zato vam danes lahko ponudi preverjeno strokovno znanje in inovativno tehnologijo na najvišji ravni.

 

Rok prijave

15. april 2016

 

Razpored

9:30 – 10.00        

Registracija udeležencev

10.00 – 10:15       

Predstavitev podjetja Stäubli in divizije Konektorji – Dušica Kikelj, Stäubli

10:15 – 10:35

Hitre spojke za visoke temperature – Thierry Parent, Stäubli

10:35 – 10:55

Regulacija temperature z brezkapljičnimi spojkami, integracija v orodje – Thierry Parent, Stäubli

10:55 – 11:15

Sekvenčno vbrizgavanje z brezkapljičnimi spojkami, integracija v orodje – Ygor Mikhailoff, Stäubli

11:15 – 11:30

Hitre in zanesljive električne povezave za orodje – Ygor Mikhailoff, Stäubli

11:30 – 12:45

Pogostitev in obisk Demo kombija

12:45 – 13:00

Stäubli roboti – Brane Čenčič, Domel d.o.o.

13:00 – 14:00

QMC, SMED analiza, pomen, Stäubli-jeve tehnologije, primeri in rezultati – Peter Pospišil, Stäubli

14:00 – 14:10

Zaključek in individualni posveti


 

Vljudno vabljeni!

 

 

Seminar: Stäubli-jeve rešitve za optimiziranje proizvodnje
Udeleženec
Kontaktni podatki
Podatki o podjetju
Iz našega podjetja prijavljamo še
Dodatno

Kontakti

Špela Bordon, prijave in komunikacija
e-naslov: spela.bordon@tecos.si
Tel.: +386 (0)3 490 09 20

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos