AUTOMOTIVE DAY SLOVENIJA 2021 za TECOS v znamenju nagrade Energy Globe Award 2020 26:03:2021

V sklopu spletnega dogodka AUTOMOTIVE DAY SLOVENIA 2021, ki je dne 25. marca 2021 potekal v organizaciji Slovenskega avtomobilskega grozda GIZ-ACS in avstrijskega združenja Advantage Austria z namenom tkanja novih poslovnih vezi med avstrijskimi in slovenskimi podjetji avtomobilske industrije, je TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije prejel plaketo Nacionalne nagrade Energy Globe Award 2020.

National Globe Award Slovenia - TECOS Virtual Awarding Ceremony-2TECOS je omenjeno priznanje pridobil za izjemne okoljske dosežke na področju recikliranja komunalnih odpadkov plastike in časopisnega papirja, ki jih skupaj z mednarodnim konzorcijem petih partnerjev izvaja v okviru projekta LIFE CEPLAFIB. Spletnega dogodka se je poleg razvojnega centra TECOS udeležil še en član projektnega konzorcija CEPLAFIB - ADRIA Mobil, eden vodilnih evropskih proizvajalcev avtodomov, počitniških prikolic in drugih tipov rekreacijskih vozil. ADRIA Mobil je k projektu pristopila z vlogo končnega uporabnika recikliranih CEPLAFIB sestavnih elementov za notranjo in zunanjo opremo njihovih avtodomov.

V TECOS-u se kot ponosni prejemniki nagrade National Energy Globe Award 2020 zahvaljujemo organizatorjem dogodka in še posebej Advantage Austria Ljubljana - uradnim predstavništvom avstrijskega gospodarstva v tujini, ki je to slovesno podelitev nagrade organiziral v inovativnem duhu virtualnega okolja. Hkrati se iskreno zahvaljujemo tudi vsem projektnim partnerjem in drugim zunanjim sodelavcem projekta LIFE CEPLAFIB.

nationalWinner2020 Slovenia

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos