Projektni sestanek LIFE BioTHOP je poskrbel tudi za mreženje partnerjev s predstavniki lokalnih skupnosti in hmeljarjev 11:12:2019

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije je kot eden od partnerjev projekta LIFE BioTHOP v začetku decembra (4. 12. 2019) gostil drugi projektni sestanek.

 

19-12-04 tecos biothop 3S konzorcijskimi partnerji projekta IHPS (SI), RAS (SI), TECNOPACKAGING (ES), TRIDAS (CZ), ZELFO TECHNOLOGY (DE) in LANKHORST EURONETE GROUP (PT) smo uskladili napredek na projektu, seznanili z dosedanjimi dosežki in začrtali smernice za naslednje projektne korake.

Srečanje je spremljal tudi zunanji tehnični nadzornik projekta iz agencije Neemo, Nikolaj Pečenko. Dogodek smo med drugim izkoristili za mreženje med predstavniki občin Spodnje Savinjske doline in občine Celje, predstavnikov slovenskih hmeljarjev in ostalih deležnikov projekta ter jih seznanili s projektnimi aktivnostmi in samim napredkom projekta. Sledil je voden ogled TECOS-a, kjer smo udeležencem predstavili področja našega delovanja, tako na področju inženirskih storitev kot tudi raziskovalno-razvojnih projektov, ki so trenutno v teku.

19-12-04 tecos biothop 2 19-12-04 tecos biothop 4

BioTHOP LOGO

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos