Uspešen nastop na Moulding Expo in Slovenskem dnevu z novimi poslovnimi priložnostmi 31:05:2019

V TECOS Razvojnemu centru orodjarstva Slovenije ocenjujemo, da je za nami še en uspešen nastop na največjem orodjarskem sejmu v Evropi – Moulding Expo. Slovensko orodjarstvo je tudi tokrat sledilo uspešni praksi pretekle izvedbe – na slovenskem razstavnem prostoru smo se predstavljali skupaj, pod okriljem Javne agencije SPIRIT in ob podpori Generalnega konzulata v Münchnu.

19-05-31 moulding expo 2019 1Na vodilnem evropskem sejmu v Stuttgartu s področja orodjarstva se je na skupnem razstavnem prostoru poleg TECOS-a predstavilo še šest slovenskih podjetij: DAG, Grelci Maras, Kolektor orodjarna, Orkoplast, Sofimax in Tehmetal. Rdečo nit skupne prestavitve je začrtal SPRIT s promocijsko kampanjo Green. Creative. Smart.

Slovenski dan je privabil približno 60 obiskovalcev, njegov namen je bil predstaviti slovensko orodjarstvo tujim, pretežno nemškim potencialnim poslovnim partnerjem. Med ključnimi referencami slovenskega orodjarstva smo izpostavili sodelovanja s pomembnimi svetovnimi koncerni, predvsem z avtomobilsko industrijo, predstavitvi pa so sledila, kot kaže, uspešna individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji. Kot je po predstavitvi povedal direktor TECOS-a dr. Aleš Hančič, skupni nastop zagotavlja vidnost: »Poleg velikosti skupnega prostora k večji prepoznavnosti zagotovo prispeva tudi enotna podoba, ki nam jo je omogočila Javna agencija SPIRIT in skupna kampanja, hkrati pa je tudi vsak od nas, razstavljavcev, prišel na sejem s konkretnimi cilji in koraki, kako jih ureničiti.«

Sejem Moulding Expo, se odvija vsako drugo leto, glede na uspešnost letošnjih poslovnih srečanj in zadovoljstvo sodelujočih se bomo nanj zagotovo pripravili tudi čez dve leti. Nekaj foto utrinkov tokratne izvedbe smo izbrali spodaj.

 

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos