Peter Pišek, Podjetnik leta 2018 08:12:2018

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je naziv Podjetnik leta 2018 podelila avtoprevozniku Petru Pišku iz Celja. Podjetnik leta 2018 je tudi član upravnega odbora Razvojnega centra orodjarstva Slovenije (TECOS), zato Petru Pišku izrekamo čestitke za prejeti naziv, hkrati pa smo ponosni, da aktivnosti TECOS-a soustvarjajo tako proaktivni, odločni in uspešni posamezniki.

Podjetnik leta 2018 Peter Pišek in Obrtnica leta 2018 Mojca TrnovecKot so zapisali na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS), je Peter Pišek lastnik in direktor podjetja Pišek & HSF Logistics, ki je nastalo leta 2006, po tem, ko se je Pišek kot samostojni podjetnik priključil nizozemskemu mednarodnemu logističnemu podjetju HSF Logistics. Ob tem so dodali, da je strategija podjetja oprta na dolgoletne izkušnje in na poslovno odličnost celotne skupine, hkrati pa je naravnana k storitvam po zahtevah naročnika. Uspeh podjetja, ki stremi k cilju postati vrhunski ponudnik paketnih logističnih rešitev, se, kot je na Pišek, skriva v skrbno izbranih kadrih, korektnih kupcih ter dobrih dobaviteljih.

Konkurenčna prednost podjetja Pišek & HSF Logistics so hlajeni skladiščni prostori na Nizozemskem in v Nemčiji ter letos novozgrajeni logistični center na Lopati pri Celju, ki ponuja poleg skladiščnih kapacitet tudi avtopralnico, servisno delavnico, logistične pisarne in nastanitve za voznike, so še zapisali na OZS. ”To je priznanje za 30 let delovanja in hkrati priznanje moje družine, zaposlenih in dobaviteljev. Ponosen se na to, da sem prvi prevoznik, ki je dobil to visoko priznanje,” je v zahvalnem nagovoru dejal Pišek. 

Peter Pišek, Podjetnik leta 2018, čestitke v imenu TECOS-ve ekipe! Hkrati čestitamo tudi vsem ostalim prejemnikom nagrad OZS.

Foto: OZS

ZAKAJ TECOS?

  • Dolgoletne izkušnje
  • Kompetenten kader
  • Kratek odzivni čas
  • Celovite rešitve na enem mestu
  • Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev

Prijava eseznam Tecos