Deset strokovnih skupin in priključitev platformi DIHNET.eu za izmenjavo izkušenj in krepitev strokovnosti 04:09:2020

There is no translation available.

Projekt S3HubsinCE (Interreg) stremi k izkoristku potenciala Evrope za transnacionalne možnosti sodelovanja za spodbujanje izvajanja strategij RIS3 od spodaj navzgor (bottom-up). Prav zato smo projektni partnerji od začetka sodelovanja do danes že vzpostavili deset strokovnih skupin, krepimo sodelovanje med digitalnimi inovacijskimi stičišči, s pridružitvijo platformi DIHNET.eu pa soustvarjamo skupni prostor za izboljšanje digitalne povezanosti.

navigation crewsVzpostavitev desetih strokovnih skupin (ang. Navigation crews), med katerimi vsaka deluje na svojem tehnološkem področju, je eden vidnejših rezultatov projekta S3HubsinCE, pa čeprav ta še ni zaključen. Strokovne skupine so na osnovi identificiranih potreb podjetij in pogovorov z različnimi deležniki (podjetja, odločevalci, razvojno raziskovalne organizacije, podporni ekosistem) oblikovale pilotne akcije sodelovanja in pomoči podjetjem.

Strokovne skupine delujejo na področjih analize podatkov, kompleksnih simulacij in modeliranja, svtomatizacije tovarn in procesov, naprednih in pametnih materialov, digitalnega marketinga, inovacij v krožnem gospodarstvu in drugih področjih. Če želite pro vas zanima podpora strokovnih skupin več informacij najdete TUKAJ.

dihiV okviru projekta krepimo tudi povezave med projektnimi partnerji in digitalnimi inovacijskimi stičišči (DIH-i), saj se zavedamo njihove vloge povezovanja in s tem povezanih potreb po dodatni strokovni podpori specializiranih inštitucij za posamična tehnološka področja. TECOS kot partner projekta predvsem izpostavlja svoje izkušnje in strokovnost v inovacijah na področju strojništva, avtomatizaciji procesov in kompleksnih simulacijah.

Projekt S3HubsinCE se je pridružili tudi platformi DIHNET.eu, kjer smo ustvarili skupnostni prostor, za skupno oblikovanje priložnosti za izboljšanje digitalne povezanosti in razvoj novih skupnih priložnosti.

Več o S3HubsinCE projektu in TECOS-ovi vlogi lahko preberete TUKAJ.

 

S3HubsinCE logo

 

 

mizs logo transparent    logo eu nalozba v prihodnost

Why choose TECOS?

  • Vast Experience
  • Highly Trained Staff
  • Short Response Time
  • One Contact For All Your Problems
  • State-of-the-art Equipment

Prijava eseznam Tecos