TECOS je odslej član nemškega orodjarskega združenja! 18:06:2020

There is no translation available.

TECOS Razvojni center orodjarstva Slovenije je od junija tudi uradno član nemškega orodjarskega združenja VDWF (Verband Deutscher Werkzeug- und Formenbauer e.V.). Sodelovanje med nemškim in slovenskim orodjarskim združenjem ima dolgo brado, a v zadnjih petih letih smo sodelovanje okrepili in nadgradili z redno izmenjavo dobrih praks, obiski in tudi poslovnimi srečanji.

20-06-18 TECOS VDWF 1Formalno članstvo v nemškem orodjarskem združenju je jasen signal, kako zelo obojestransko pomembna je povezanost nemškega in slovenskega orodjarstva, je prepričan direktor TECOS-a dr. Aleš Hančič: »Obe združenji se v svojem delovanju osredotočata na podporo malim in srednje velikim podjetjem, izobraževanje kadrov in podporo pri uvajanju novih tehnologij. Ker podporno vlogo obeh združenj nadgrajujejo tudi poslovna sodelovanja med nemškimi in slovenskimi orodjarskimi podjetji ter sodelovanja v različnih projektih, je vez toliko močnejša. Hkrati TECOS-ovo članstvo slovenskim orodjarjem prinaša neposreden dostop znanja in informacij nemškega združenja ter posledično krepi njihovo konkurenčnost.«

Slovenska orodjarska podjetja so zanesljivi poslovni partnerji nemškim podjetjem, članstvo slovenskega orodjarskega združenja pa svojevrstno priznanje kakovosti predvsem za vse, ki vas v TECOS-u povezujemo.

Why choose TECOS?

  • Vast Experience
  • Highly Trained Staff
  • Short Response Time
  • One Contact For All Your Problems
  • State-of-the-art Equipment

Prijava eseznam Tecos