Kako poslovati, ko velja #ostanidoma? 17:03:2020

There is no translation available.

V TECOS Razvojnem centru orodjarstva Slovenije smo sicer v skladu z nastalimi razmerami prilagodili poslovanje in večinoma poslujemo na daljavo, a kljub drugačnim razmeram ostajamo podporno okolje slovenskega orodjarstva, ki članom stoji ob strani. TECOS članom ponuja dodatno podporo v obliki svetovanja in iskanja novih priložnosti povezovanja med orodjarskimi podjetji. Za vse dodatne informacije je na voljo direktor TECOS-a dr. Aleš Hančič na e-naslovu  ales.hancic@tecos.si in tel. številki 041 391 155.

Foto: FreepikPri iskanju rešitev v novih razmerah so pomembne tudi točne informacije, zato vam v poplavi informacij svetujemo zanesljive vire. Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je namreč za podjetja in podjetnike zbrala Poslovne nasvete v času koronavirusa, vsebinsko se nanašajo tako na poslovanje na daljavo kot na finančno poslovanje in vprašanja s področja delovne zakonodaje. Portal GZS in nasvete najdete TUKAJ.

Da bi olajšali delo na daljavo, so se močno angažirali tudi v Združenju za informatiko in telekomunikacijo pri GZS. Njihovi člani so namreč pripravili posebno ponudbo in informacije o brezplačnih orodjih za delo na daljavo, ki jih lahko uporabite v teh razmerah. Povezave do posameznih orodij najdete TUKAJ.

Bodimo odgovorni, poskrbimo za varnost. #ostanidoma

Why choose TECOS?

  • Vast Experience
  • Highly Trained Staff
  • Short Response Time
  • One Contact For All Your Problems
  • State-of-the-art Equipment

Prijava eseznam Tecos