Obisk nemških orodjarn za krepitev sodelovanja 31:08:2017

There is no translation available.

Razvojni center orodjarstva Slovenije TECOS v luči krepitve povezanosti nemškega in slovenskega orodjarstva, izmenjave izkušenj in dobrih praks pripravlja organiziran obisk nemških orodjarn in proizvajalcev opreme za orodjarje. Predviden datum obiska je od 25. do 27. oktobra 2017.


Glavni gostitelj obiska bo združenje nemških orodjarjev VDWF, ki v Nemčiji zastopa njihove interese. K temu bomo dodali skupni ogled izbranih orodjarn in z njimi povezanih proizvodnih podjetij. Za organizacijo dogodka bo v celoti poskrbelo osebje TECOS-a.

 

Nemška delegacija na spomladanskem obisku v iMAS-u.Kratek urnik obiska:

DAN

AKTIVNOSTI

25. 10.

Zjutraj odhod iz Ljubljane

Obisk podjetij Deckerform in Haimer

Srečanje z nemškimi orodjarji

26. 10.

Obisk podjetij Reiche, F. Zimmermann, Fanuc in Makino

 Srečanje z nemškimi orodjarji

Skupna večerja

27. 10.

Obisk podjetja Hoffman

Vrnitev v Slovenijo zvečer

 

Cena obiska znaša 550 evrov na osebo in vključuje prevoz, nastanitev ter dve kosili in dve večerji. V primeru, da bo več kot 35 prijav, bo cena nižja in bo znašala 430 evrov na osebo. Člani Interesnega združenja orodjarjev A+ so upravičeni do 20 % popusta na končno ceno, A člani 15 % in B člani 7 % popusta.
 
Prijave zbiramo do vključno 12. 10. 2017. Za več informacij in prijavo vam je na voljo Špela Bordon na e-naslovu spela.bordon@tecos.si ali na telefonski številki (03) 490 09 20.

Why choose TECOS?

  • Vast Experience
  • Highly Trained Staff
  • Short Response Time
  • One Contact For All Your Problems
  • State-of-the-art Equipment

Prijava eseznam Tecos